12/8/2024
Pasta i tomatsauce med kyllingekødboller
Vores kok Kasper har ladet sig inspirere af klassikeren fra Lady og Vagabonden og lavet en tomatsauce med masser af basilikum, Løgismose færdigkogte kyllingekødboller og kogt spaghetti'en al dente. Så mangler du bare den rødternede dug, stearinlys og din udkårne eller pastaglade børn.
Ingredienser
- 16 stk Løgismose kyllingekødboller
- 2 dåser flåede tomater
- ½ dl Løgismose olivenolie
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 bdt basilikum
- 2 tsk tørret oregano
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt
- 1 dåse tomatpuré
- 500 g spaghetti
Sådan gør du
Step 1
Hak løg og hvidløg, og kom dem i en stor gryde eller pande med olivenolie. Der skal være plads til pastaen senere.
Step 2
Sautér løgene, til de er let gyldne.
Step 3
Tilsæt flåede tomater, oregano, sukker, salt og tomatpuré. Lad simre i 10-15 minutter.
Step 4
Sæt en stor gryde letsaltet vand til at koge.
Step 5
Tilsæt kødbollerne til tomatsaucen, og kog med ca. 5 minutter.
Step 6
Smid en god håndfuld basilikum i.
Step 7
Kom pasta i det kogende vand, og kog et minut kortere end instruktionerne på pakken, og overfør pastaen til gryden med tomatsovs. Hæld et par deciliter kogevand i gryden også.
Tip
Når der arbejdes med tomater, er et nip sukker den helt store hemmelighed. Det afrunder og fremhæver smagen af tomat.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...