Tunmousse med kapers
Ingredienser
- 2 dåser tun i olie
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk citron saft og skal herfra
- 100 g creme fraiche 38%
- 2 spsk mayonnaise
- 3 spsk finthakket dild
- 3 spsk hakket kapers
- 5 blade husblas
- 2½ dl Løgismose piskefløde
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Hak løget fint, riv citronskal fint og pres saften. Hak derudover kapers og dild.
Step 2.
Hæld olien fra tunen og findel den i en skål. Bland tunen med hakkede løg, citron, dild, kapers og mayonnaise og smag til med salt og peber.
Step 3.
Udblød husblassen i koldt vand og smelt den over svag varme sammen med crème fraichen. Rør herefter massen forsigtigt i tunblandingen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt i.
Step 4.
Kom tunmoussen i en form og lad den sætte sig på køl i nogle timer eller til dagen efter.
Step 5.
Servér med godt brød og både af citron.
Andre forslag
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...