1/12/2023
|
Magasin 7 2023
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere festligt bliver det ikke.
Ingredienser
- 10 Løgismose franske østers
- 1 bakke karse
- 1 flaske Champagne, Cava, Cremant - eller dine fortrukne bobler
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1
Åbn østers og løsn fra skallen.
Step 2
Fordel lidt karse på hver enkelt.
Step 3
Kværn peber henover.
Step 4
Hæld champagne i østersene ved servering svarende til ca. 2 tsk. pr. østers.
Tip
For en smule ekstravagance tilføj da en tsk. kaviar til hver østers. Kaviar kan købes i butikken på Nordre Toldbod.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...