Bønnepostej
Ingredienser
- Bønnepostej med bacon og hasselnødder
- 500 g kogte heste- eller hvide bønner
- 1 løg
- 100 g rasp
- 2 dl mælk eller fløde
- 1 tsk herbes de provence
- 1 tsk karry
- 2 tsk paprika
- 3 tsk salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Bland alle ingredienser og læg massen i en form – gerne en springform eller teflonbelagt brødform.
Bag postejen ved 175 °C i 25-30 minutter.
Servér postejen lun med stegte champignon og evt. gode oliven.
Postejen kan også serveres kold dagen efter, som pålæg skåret i skiver.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...