27/8/2017
|
Løgismose i Netto
Chilismør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende varianter som passer til en hver lejlighed. En krydret smør, er et perfekt pift til en lang række retter, salte som søde. Brug smørret til f.eks. steaks, stegt og dampet fisk, pasta, vafler, risengrød eller direkte på brødet.
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose smør
- 3 stk sushi tang
- 1 tsk ristet sort sesam
- ½ tsk washabi paste
- Lidt riseddike
Sådan gør du
Step 1.
Læg et stykke husholdningsfilm på bordet og placer sushi tangen oven på og pensl den med lidt riseddike.
Step 2.
Vend den piskede smør med sesam og washabi paste og smør den ud på 1/3 af tangen. Rul herefter tangen sammen om smørret ved hjælp af husholdningsfilmen.
Step 3.
Lad filmen sidde på mens smørret får lov at sætte sig på køl.
Step 4.
Prøv den f. eks. til bagte fiskeretter, stegt skaldyr, ovnstegt fjerkræ eller risretter.
Tip
Pisk smørret luftig inden ingredienserne vendes i. Lad smørret få lidt temperatur og brug en håndmixer til at piske, så går det hurtigt.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...