30/6/2020
|
Løgismose i Netto
Confiteret andelår på grillen - med salat grillet sommergrønt
Løgismose confiteret andelår er saftige andelår fra franske frilands-Berberi-ænder. Her sammen med grønt, som tilberedt på grillen tilføres dybde og umami. Du kan bruge dine favoritgrøntsager, men et godt råd lyder, at dem i sæson er de bedste.
Ingredienser
- 2 Løgismose confiterede andelår
- 10 gulerødder , nye og små
- 6 forårsløg
- 10 asparges
- 1 hjertesalat , delt på langs
- 2 spsk mandler , ristede og finthakket
- 3 spsk persille , finthakket
- Hvidløg, citron, salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Vend 2/3 af den hakkede persille med hakkede mandler med olivenolie og smag til med salt, peber, lidt revet hvidløg og citron til du har en dejlig chunky dressing med skarphed.
Step 2.
Grill andelårene sprøde over indirekte ild til skindet er sprødt og kødet er blødt og mørt.
Step 3.
Vend de rensede grøntsager i et par dråber olivenolie og grill dem til de har fået farve. Krydr med salt og peber.
Step 4.
Anret grøntsagerne på tallerkener, dryp med dressing og afslut med hakket persille.
Step 5.
Servér de sprøde andelår til salaten og spis med det samme.
Andre forslag
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sprøde svær, søde kastanjer og surkål
Efteråret i det sydlige Tyskland kalder på kraftfulde smage og tid til fordybelse om bordet.
...Strudel med græskar og salattern
Kürbisstrudel er en klassisk østrigsk efterårsvariant af salatost, en cremet ost, der smelter let...
Gratin Dauphinois og koteletter af dyreryg
Gratin Dauphinois – luksusudgaven af flødekartofler – fra det sydøstlige Frankrig får dybde af ef...
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...