3/4/2019
|
Løgismose i Netto
Grillet Ribeye
med BBQ-sauce og syltede løg
Ingredienser
- Ribeye
- 4 stk ribeye , a ca. 250 g
- ¼ glas BBQ-sauce
- Olie og smør til stegning
- Salt og peber
- Syltede løg
- 400 g løg , delt i skaller og både
- 1 dl sherryeddike
- 1 dl sukker
- 1 dl vand
- Frisk timian og rosmarin
Sådan gør du
Syltede løg
Step 1. Løgene blancheres kort i saltet vand og nedkøles straks herefter.
Step 2. Kog en lage af de øvrige ingredienser og læg løgne heri.
Step 3. De skal sylte minimum en time – gerne mere. Løgene kan med fordel laves dagen før.
Ribeye
Step 1. Bøfferne krydres med salt og peber og steges medium rare (eller efter behag) på en pande med olie, smør, rosmarin- og timiankviste.
Step 2. Lad herefter kødet trække 5 minutter.
Step 3. Pensl bøfferne på begge sider med BBQ-saucen og brænd siderne let med en brænder, eller grill dem ved høj varme på en grillpande eller i ovn.
Anretning
Step 1. Løgne lunes i lagen lige inden servering.
Step 2. Læg bøffen på hver sin tallerken.
Step 3. Herpå laves en luftig salat af de lune syltede løg.
Step 4. Bøffen kan serveres med stort set alle typer af kartofler og sauce.
Step 5. Vi anbefaler at du spiser den som den er, men smager også fortrinligt med en god rødvinssauce og en form for stegt kartoffel.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...