5/10/2022
|
Løgismose i Netto
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Vores kok og gastronomiske udvikler i Løgismose, Christian er også stolt familiefar til tre drenge. Denne ret laver han til familien minimum én gang om ugen. Grøntsager og marinade varierer efter smag og sæson, men fremgangsmåden og kyllingen er altid den samme.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 bæger Løgismose pesto rosso eller pesto arancione
- 1 bundt urter (f.eks. timian, rosmarin, persille)
- Løgismose olivenolie
- 1 kg blandet grønt efter sæson (her kartofler, løg, peberfrugt, hvidløg)
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Fjern snoren, der binder kyllingen op, og fyld kyllingen med krydderurter. Montér snoren igen, og smør kyllingen ind i pesto.
Step 3.
Skær grønt i mundrette stykker, og læg dem i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie over dem, og krydr med salt og peber.
Step 4.
Steg kyllingen på en rist med grøntsagerne under ved 200 ° i ca. 1 time.
Step 5.
Lad kyllingen trække minimum 20 min. inden den parteres.
Andre forslag
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...