Løgismose i Netto
Madtærte med kylling
Med pesto rosso og modnet ost.
Ingredienser
- Tærtedej
- 100 g Løgismose rugmel
- 50 g Løgismose hvedemel
- ½ tsk salt
- 75 g Løgismose smør
- 1 stk æg
- Fyld
- 175 g fast, modnet ost som f.eks. emmentaler
- 3 dl Løgismose creme fraiche 18%
- 3 stk æg
- 75 g græsk feta
- 2 spsk Løgismose pesto rosso
- 1 stk Løgismose kyllingebryster i tern
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Bland rugmel, hvedemel og salt.
Step 2.
Skær smørret i tynde skiver og smuldr det i melblandingen.
Step 3.
Tilsæt æg og ælt dejen sammen. Rul den ud på et melstrøet bord og kom den i en smurt tærteform på ca. 22 cm i diameter.
Step 4.
Forbag bunden 15 minutter ved 180 C.
Step 5.
Riv osten og bland æg og cremefraiche i.
Step 6.
Smuldr feta i blandingen, og tilsæt salt, peber, og pesto mens du rører det sammen.
Step 7.
Skær kyllingebryst i små tern uden skind og bland dem i æggemassen.
Step 8.
Fyld massen i den forbagte tærteform og bag yderligere 20-30 minutter ved 180 C.
Step 9.
Tærten kan anrettes med lidt mere friskrevet bjergost på toppen, eller med hakkede krydderurter og skiver af tomat.
Tip
Tærten kan anrettes med lidt mere friskrevet bjergost på toppen, eller med hakkede krydderurter og skiver af tomat.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...