Makroner med orangechokolade og hasselnød
en sød snack til kaffen.
Ingredienser
- 50 g marcipan
- 50 g sukker
- 15 g finthakkede ristede hasselnødder
- 20 g grofthakket Løgismose orangechokolade 58%
- 1 stk æggehvide
Sådan gør du
Step 1.
Marcipan og sukker røres sammen på røremaskinen, og æggehviden tilsættes. Rør massen helt glat og tilsæt den hakkede chokolade og hasselnødder.
Step 2.
Ved hjælp af en ske formes makronerne, som bages ved 165 grader i ca. 12 minutter. Det er en god ide at vende dem undervejs.
Andre forslag
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...