25/9/2022
|
Løgismose i Netto
Mini rôtis med rodfrugter og fløde
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose mini rôtis
- 400 g blandede rodfrugter
- 200 g græskar
- 3 dl Løgismose piskefløde
- 1 bundt timian
- 1 spsk olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 1 stk citron
- Friskhakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen for 190 °C. Klargør rodfrugter og græskar, og skær grøntsagerne i grove stykker. Vend grøntsagerne med olivenolie, salt og peber. Læg Løgismose mini rôtis i et ildfast fad, og placér grøntsagerne rundt om kyllingen. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. til kylling og grøntsager er brunet let af. Tilsæt fløde og steg videre i ca. 15 min., til kyllingen er gennemvarm og grøntsagerne møre. Lad retten hvile i 10 min.
Step 2.
Fjern snoren om mini rôtis og skær kødet i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Anret grøntsagerne i dybe tallerkner med flødesaucen og skiver af mini rôtis ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med friskhakket persille.
Andre forslag
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...