20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Pasta alla Puttanesca
Italiano tradizionale – det er hvad Spaghetti alla Puttanesca er. Den traditionelle italienske pastaret har en umamirig sovs bestående af tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser. Med en base af Løgismose sugo all'Arrabbiata er denne opskrift lige til.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 400 g tørret spaghetti
- 8 ansjosfileter
- 1 håndfuld basilikum
- 1 håndfuld persille
- 50 g kapers
- 50 g pecorino ost
Sådan gør du
Step 1. Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce på en pande sammen med finthakkede ansjoser, hakkede oliven og kapers.
Step 3. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, når pastaen er kogt al dente. Tilsæt eventuelt lidt pastavand til retten for at gøre den saftig.
Step 4. Vend grofthakket persille og basilikum i lige før servering. Riv Pecorino over retten og servér straks.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...