31/8/2021
|
Magasin 7 2021
Pasta-liljer med svampe
Sæt yderligere glæde til måltidet med pasta i smukke former. For nogle kan det virke barnligt, men det er en fryd for både øje og gane, når formen er smuk og fremmed.
Du kan naturligvis også bruge din yndlingspastaform eller lave din egen pasta til retten.
Ingredienser
- 500 g blandede svampe
- 1 pose liljeformet pasta
- Svampebouillon eller en god hønse eller grøntsagsbouillon
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk hvidløg finthakket
- 1 kvist rosmarin
- 1 kvist timian
- Krydderurter (f.eks. basilikum, estragon, persille)
- 50 g parmigiano reggiano
- 100 g tørsaltet bacon
- Løgismose olivenolie
Sådan gør du
Step 1
Steg bacon i lidt olivenolie på en pande, ca. 4 minutter, tilsæt svampe og steg yderligere 4 minutter.
Step 2
Hak skalotteløg og hvidløg og tilføj til bacon og svampe, sammen med rosmarin og timian, og sautér yderligere 4 minutter.
Step 3
Tilsæt bouillon, skru ned for varmen og lad det simre 15-20 minutter.
Step 4
Kog pastaen al dente i saltet vand, som anvist på pakken.
Step 5
Vend pastaen i bacon-svampeblandingen.
Step 6
Sluk for varmen og riv parmesan over. Vend rundt. Riv mere parmesan over og top til sidst med friske krydderurter. Servér ved bordet i gryde eller stort lerfad.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...