20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse god olivenolie. Smagen af Italien og en familiefavorit, det temmelig sikkert spreder madglæde. Buon appetito.
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 håndfuld basilikum
- Løgismose olivenolie
- Parmesan
Sådan gør du
Step 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce i en gryde.
Step 3. Vend pastaen med pastasauce, når pastaen er kogt al dente.
Step 4. Anret på et flot, stort fad, hæld olivenolie på, pynt med frisk basilikum og riv parmesan over.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...