9/9/2019 |
Sprøde lakse-svær
Ingredienser
- 1 hel lakseside skindet herfra
Sådan gør du
Step 1.
Skær skindet ud i passende strimler af ca. 0,5-1 cm.
Step 2.
Bag skindet i ovnen ved 80-100 grader i 5-6 minutter
Step 3.
Steg dem på panden i olien ved høj varme – de skal have få sekunder
Step 4.
Læg dem på fedtsugende papir og drys evt med salt-køl af
Step 5.
Servér med ristet brød, og eventuelt hjemmerørt mayonnaise
Andre forslag
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Sauce til and og flæskesteg
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Salat af grillede ferskner, rucola, salattern og pinjekerner
Det er naturligt at grille fisk og kød og efterhånden også alskens grøntsager – men har du prøvet...