9/9/2019 |
Sprøde lakse-svær
Ingredienser
- 1 hel lakseside skindet herfra
Sådan gør du
Step 1.
Skær skindet ud i passende strimler af ca. 0,5-1 cm.
Step 2.
Bag skindet i ovnen ved 80-100 grader i 5-6 minutter
Step 3.
Steg dem på panden i olien ved høj varme – de skal have få sekunder
Step 4.
Læg dem på fedtsugende papir og drys evt med salt-køl af
Step 5.
Servér med ristet brød, og eventuelt hjemmerørt mayonnaise
Andre forslag
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...
Saltbagt selleri med dukkah
Dukkah er en ægyptisk, krydret og ristet krydderiblanding. Den indeholder både nødder og sesam samt ...
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en de...
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Jordskokker, nødder, brunet smør og trøffel kan både stå alene som en mellemret og komplimentere det...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...