9/9/2019 |
Sprøde lakse-svær
Ingredienser
- 1 hel lakseside skindet herfra
Sådan gør du
Step 1.
Skær skindet ud i passende strimler af ca. 0,5-1 cm.
Step 2.
Bag skindet i ovnen ved 80-100 grader i 5-6 minutter
Step 3.
Steg dem på panden i olien ved høj varme – de skal have få sekunder
Step 4.
Læg dem på fedtsugende papir og drys evt med salt-køl af
Step 5.
Servér med ristet brød, og eventuelt hjemmerørt mayonnaise
Andre forslag
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...