Sprøde svesker
en velsmagende snack
Ingredienser
- 16 stk store svesker uden sten, gerne fra området omkring Agen
- 16 skiver tynde røget bacon
- 2 spsk andefedt
- 16 stk tandstikker
Sådan gør du
Step 1.
Rul baconskiverne stramt omkring sveskerne og hæft med en tandstik. Steg sveskerne sprøde på panden i andefedt.
Step 2.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, inden de serveres.
Tip
En mørk øl med lidt sødme passer godt til, ligesom en Amarone eller en Valpolicella vil være oplagt.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...