Svensk pølseret
Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 2 stk rødløg
- 1 bakke blandede tomater
- 200 g pølser
- 1 håndfuld blandet salat og krydderurter
- Lidt høvlet herregårdsost
- Lidt olie
Sådan gør du
Step 1.
Vask kartoflerne og skær dem i halve. Pil løgene og skær dem i kvarte, vend i olie, krydr med salt og peber – kom i en passende bradepande. Stil dem i en forvarmet ovnen ved 180 grader i 25 min.
Step 2.
Vask tomaterne og skær dem i halve, vend i olie, salt og peber og fordel tomaterne ud over kartoflerne og giv det yderlig 15 min. Steg pølserne og skær dem op i 3 cm stykker – fordel over kartoflerne.
Step 3.
Vask salaten grundigt, slyng den fri for vand, marinér i lidt olie/eddike og anret i bradepanden lige før servering sammen med høvlet Herregårdsost.
Tip
Server evt. lidt god ketchup på siden.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...