1/9/2022
|
Magasin 5 2022
Syltede rødbeder
Ingredienser
- 1 kg rødbeder
- 1 stk peberrod skrællet
- Syltelage
- ½ l lagereddike
- ¼ l æbleeddike
- 450 g sukker
- 2 spsk korianderfrø
- 2 stk stjerneanis
- 1 tsk tørret chili
- 1 spsk sennepsfrø
- 1 spsk sorte peberkorn
- 6 stk laurbærblade
- Atamon til konservering
Sådan gør du
Step 1.
Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde og kog syltelagen sammen.
Step 2.
Kog rødbederne i saltet vand i 30-45 min. alt efter størrelse.
Step 3.
Pil skrællen af rødbederne i en balje med koldt vand.
Step 4.
Kog syltelagen op, tilsæt atamon, og køl derefter lagen ned.
Step 5.
Skær rødbederne i ønskede skiver og hæld dem på skoldede glas.
Step 6.
Hæld den kolde syltelage over rødbederne, og sæt låg på glasset.
Step 7.
Opbevar mørkt og køligt i minimum 1 uge inden nydelse.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...