30/9/2019
|
Magasin 8 2019
Tomatmarmelade
Køkkenchefens bud på topping til gedeoste-serveringen – en sødmefuld og aromatisk tomatmarmelade som bidrager med et pikant modspil til de fede oste.
Ingredienser
- 1 dåse (400g) hakkede tomater
- 300 g syltesukker
- 2 stk stjerneanis
- 1 stk vaniljestang
- 1 stk laurbærblad
Sådan gør du
Alle ingredienser koges ved svag varme og jævnlig omrøring til marmeladen er 107 °C. Køl af og gem i køleskabet.
Servér tomatmarmeladen til ostebordet – gerne sammen med en hjemmelavet stikkelsbærkompot.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...