Morkler
7 resultater
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Nogle gange må hovedretten gerne være ekstravagant. Duer er lettere oversete, og det er ren skam. Kø...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Med danske asparges serveret med flødeglaserede morkler, på godt dansk à la crème, og den schweizisk...
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte t...
Løgismose kylling i asparges - kyllingefrikassé
Få Christians opskrift på kylling i asparges – eller kyllingefrikassé, som det også kaldes. Det klas...
Ribeye steak
Med glaseret rødbede og ristede morkler. Okseribeyen er en af de mest eftertragtede udskæringer til ...
Skovdue i rødvin
Med solbær, morkler og brændte løg. Due hører til kategorien fjervildt, men med sin udprægede jernag...
Kyllingebryst
Med farserede morkler og sprødt skind