Ovnret
105 resultater
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...
Den perfekte juleand & andesauce
Helstegt canette
Løgismose frilandscanette er en fiks, ung berberi-hunand, som lever udenfor fra morgen til aften ...
Melanzana alla parmigiana
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Klassisk flæskesteg
Jordskokker med brunet smør, hasselnødder og vintertrøffel
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Braiserede svinekæber med æble, selleri og svampe
En rigtig vintergryderet.
Svinekæber mørnes forholdsvis hurtigt, hvorfor retten ikke har b...
Saltbagt selleri med dukkah
Julekylling
Confiterede kyllingelår
Helstegt Løgismose kylling marineret i Pesto Rosso med bagte grøntsager
Ratatouille med courgetter og krydret tomatsauce
Boeuf sauté Stroganoff med sprøde pommes frites
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Salaten her er helt sin egen. Rodfrugterne er bagt med skrællen på, der forstærker sødmen, mens d...
Fransk fyldig løgsuppe
Tanken om en fyldig løgsuppe varmer en helt ind i hjertet, og intet kan være nemmere og mere enke...
Pære i portvin med Creme Sabayonne og kattetunger
Smuk ser den ud, frydefuld smager den og nem er den at lave – what is not to like!
Sabayon...
Gâteau au fromage blanc
Karamelliseret løgtærte med munster
Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Løgismose lørdagskylling
Butterfly-kylling med grønt
At stege en hel kylling kan være udfordrende, da kyllingens forskellige udskæringer egentligt kal...
Juleand med et tvist
For de fleste laves juleanden, de brunede kartofler og saucen på samme måde hvert år, og der skal...
