Bagt torsk
Med fennikel, rødløg og pesto verde
Ingredienser
- 2 stk fennikel (alt efter størrelse)
- Ekstra jomfruolivenolie
- 500 g torsk
- 100 g Løgismose pesto verde
- 400 g rødløg
- 2 stænger frisk rosmarin
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Snit fennikel og rødløg så tyndt som muligt, gerne på et mandolinjern. Bland fennikel og løg læg det i bunden af et fad. Læg fisken ovenpå.
Step 3.
Krydr fisk og grøntsager med en ekstra god olivenolie og et drys friskkværnet sort peber samt salt og hakket rosmarin. Smør fisken med pesto.
Step 4.
Bag grøntsager og fisk i ovnen i 15-20 min. alt efter fiskens tykkelse, og servér med det samme med godt brød eller kartofler.
Tip
Bestil frisk fisk hver uge direkte fra Københavns fisketorv og sortimentet skifter hver mandag.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...