Bagt torsk
Med fennikel, rødløg og pesto verde
Ingredienser
- 2 stk fennikel (alt efter størrelse)
- Ekstra jomfruolivenolie
- 500 g torsk
- 100 g Løgismose pesto verde
- 400 g rødløg
- 2 stænger frisk rosmarin
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 °C.
Step 2.
Snit fennikel og rødløg så tyndt som muligt, gerne på et mandolinjern. Bland fennikel og løg læg det i bunden af et fad. Læg fisken ovenpå.
Step 3.
Krydr fisk og grøntsager med en ekstra god olivenolie og et drys friskkværnet sort peber samt salt og hakket rosmarin. Smør fisken med pesto.
Step 4.
Bag grøntsager og fisk i ovnen i 15-20 min. alt efter fiskens tykkelse, og servér med det samme med godt brød eller kartofler.
Tip
Bestil frisk fisk hver uge direkte fra Københavns fisketorv og sortimentet skifter hver mandag.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...