Confiterede andelår
Ingredienser
- Løgismose confiterede andelår
- Løgismose andefedt ca. dobbelt så meget som der er andelår
- Knuste enebær
- Frisk timian
- Frisk rosmarin
- Salt 8-10 g per kg. and
- Hvidløg
Sådan gør du
Dagen før
Step 1. Krydr andelårene med salt, knuste enebær, hvidløg samt vasket timian og rosmarin. Lad kødet trække med krydderblandingen, på køl natten over.
På dagen
Step 1. Skyl eventuelt saltrester og krydderier af, og dyp kødet tørt.
Step 2. Placer andelårene I en gryde eller en høj bradepande og overhæld dem med smeltet andefedt til de er helt dækkede.
Step 3. Pocher andelårene ved svag varme, til de er helt møre, ca. 2-3 timer afhængig af størrelse.
Step 4. Ved servering: Steg andelårene sprøde på skindet på en varm pande eller i ovnen ved 180 grader i ca. 12-15 min.
Step 5. Servér andelårene med klassisk tilbehør eller en frisk rødkålssalat.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...