1/6/2021
|
Magasin 5 2021
Courgette og aubergine med oregano og mynte
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.
Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu, der er hyggelig at deles om.
Ingredienser
- 1 aubergine
- 2 courgetter
- Frisk oregano
- Frisk mynte
- Skal og saft af 1 citron
- ½ frisk chili
- Løgismose olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Skær skiver af aubergine og courgetter og grill dem på en meget varm grill.
Step 2
Anret dem i et fad, mens de fortsat er varme med strimler af citronskal, finthakket chili, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Step 3
Tilsæt grofthakket oregano og mynte, når de er kølet af.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...