31/7/2019
|
Magasin 7 2019
Grillspyd med andehjerter
Barbecue på Argentinsk inkluderer ofte kyllinge- eller andehjerter – gerne på spyd. Retten er næppe så stærk, som du ville møde den i det sydamerikanske, men servér den gerne ligeså uformelt; over gode snakke og til der ikke er mere på fadet, med Bodegas Tapiz’ charmerende vine i glasset.
Ingredienser
- Andehjerter
- 8 stk andehjerter
- 8 stk friske shiitake svampe
- 1 stk rød blomme
- 2 skiver tykke bacon
- 8 stk friske salvieblade
- 2 hele rødløg
- Majs med salvie
- 4 hele majskolber
- 4 skiver bacon
- 12 blade frisk salvie
- ½ dl vand
- 200 g Løgismose smør
Sådan gør du
Andespyd
Step 1. Del hver af baconskiverne og rødløgene i 4 stykker.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Sæt skiftevis andehjerter, baconstykker, rødløg, blomme og shitake-svampe på grill-spyd.
Step 4. Lav en marinade af olivenolie, hakket salvie og hvidløg, og marinér spyddende i ca. 10 minutter inden de grilles.
Step 5. Krydr godt med salt og peber og grill spyddene ca. 2 minutter på hver side.
Majs med salvie
Step 1. Skær bacon-skiverne i fine tern.
Step 2. Hak salvien fint.
Step 3. Skær majskernerne af kolberne.
Step 4. Kog vandet op og pisk smørret i med et piskeris eller en stavblender. Kog majskernerne og bacon-ternene i blandingen ved moderat varme, til majskernerne er møre, ca. 2-3 minutter.
Step 5. Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket salvie.
Step 6. Servér grillspyddene med majsblandingen til, på sydamerikansk manér.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Saltimbocca på kylling og Ajo Blanco
Nyfortolkning af klassisk saltimbocca med Løgismose kylling, salvie og lufttørret skinke – rullet...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Umuts saftige kyllingespyd med Løgismose kylling
Kom med Umut til grillaften, og få hans opskrift på saftige kyllingepryd af Løgismose kylli...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...