18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Kartoffelsalat med linser, spinat og pesto
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose pesto verde
- 400 g kartofler gerne nye danske, når det er sæson
- 2 dl linser beluga eller anicia
- 75 g babyspinat
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Vask kartoflerne grundigt og læg dem i en gryde. Overhæld med vand, så kartoflerne akkurat er dækket. Tilsæt en passende mængde salt, så vandet smager af havvand. Bring vandet i kog, og skru derefter ned for varmen, så vandet simrer. Tilbered kartoflerne i ca. 10 minutter. Tjek kartoflerne med en kødnål eller skarp urtekniv – der skal ikke være modstand. Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække færdigt i vandet.
Step 2
Kog imens linserne efter anvisning på pakken. Afkøl både linser og kartofler inden anretning.
Step 3
Bland kartofler, linser og spinat med grøn pesto og anret salaten på et fint fad. Nyd salaten, som den er, eller servér som tilbehør til plantedeller eller kylling.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...