Lav din egen snaps
Det er sjovt, hyggeligt og nemt at lave sin egen personlige snaps til julefrokosten.
Ingredienser
- 1 flaske neutral snaps eller en rigtig god vodka
- Smagsgiver, f.eks. valnødder eller bær og krydderurter som dild, salvie og enebær, eller lakrids, kanel, chili. Det er blot fantasien, der sætter grænser.
Sådan gør du
Step 1.
Tilsæt din yndlingssmagsgiver og vent.
Step 2.
Trækketiden afhænger fuldstændig af hvilken smagsgiver du bruger, og det mest fantastiske er at fordi du ikke ved hvor længe den skal stå og trække, er du nødt til løbende at smage på den!
Step 3.
Det kan tage alt fra 1 uge til 1 år før snapsen er klar, så det er vigtigt at holde vagt over sin julesnaps.
Tip
En god huskeregel; jo hårdere smagsgiveren er – jo længere skal snapsen trække.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...