Løgismose i Netto
Madbrød med tre slags topping
Ingredienser
- Dej
- 200 g Løgismose hvedemel
- 15 g Løgismose Tipo 00 mel
- 70 g durummel
- 2 dl vand
- 1½ tsk salt
- 20 g olivenolie
- 5 g gær
- Topping 1
- ½ stk løg i tynde skiver
- Finthakket timian
- 1 tsk god olivenolie
- Topping 2
- 1½ tsk groft havsalt
- Topping 3
- 1 spsk god olivenolie
- Persille
- Citronskal
- 1 fed hvidløg
- 30 g revet ost f.eks. Comté Løgismose lagret bjergost eller gruyere
Sådan gør du
Step 1.
Bland vand, gær og olivenolie sammen i en skål eller rørekedel. Tilsæt hvedemel, tipo 00 og durummel og ælt dejen godt sammen, ca. 15 minutter – i en røremaskine 6 minutter langsomt og derefter 10 minutter hurtigt.
Step 2.
Tilsæt salt og ælt dejen yderligere godt igennem – på røremaskine 3 minutter ved høj hastighed. Sæt dejen på køl og lad den koldhæve minimum 12 timer.
Step 3.
Pres herefter dejen ud i et ovnfast fad på ca. 20 * 30 cm – husk bagepapir! Lad dejen hvile ca. 15 minutter før den valgte topping fordeles jævnt ud over dejen.
Step 4.
Lad dejen hæve ca. 1 time og bag den i en forvarmet ovn på 250 °C i 15-20 minutter.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...