18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Pita med hummus og kylling
Ingredienser
- Kylling
- 500 g kød fra Løgismose kylling
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids koriander
- 1 knivspids spidskommen
- Fyld
- 4 stk store pitabrød
- 1 bæger Løgismose hummus
- 4 stk tomater
- 2 stk rødløg
- 1 stk salathoved
- 1 bæger Løgismose pesto rosso (½ tsk. chilipuré)
Sådan gør du
Step 1
Kog en kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før). Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog. Varm olivenolien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt. Salaten vaskes godt.
Step 2
Tomat og løg halveres og bages i ca. 45 min. ved 160 grader. Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i. Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet.
Step 3
Hvis du godt kan lide det lidt stærkt kan du køre vores røde pesto op med lidt chili-puré, efter behag. Server den i en skål på siden, sammen med resten af hummussen.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...