18/1/2024
|
Løgismose i Netto
Pita med hummus og kylling
Ingredienser
- Kylling
- 500 g kød fra Løgismose kylling
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids koriander
- 1 knivspids spidskommen
- Fyld
- 4 stk store pitabrød
- 1 bæger Løgismose hummus
- 4 stk tomater
- 2 stk rødløg
- 1 stk salathoved
- 1 bæger Løgismose pesto rosso (½ tsk. chilipuré)
Sådan gør du
Step 1
Kog en kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før). Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog. Varm olivenolien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt. Salaten vaskes godt.
Step 2
Tomat og løg halveres og bages i ca. 45 min. ved 160 grader. Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i. Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet.
Step 3
Hvis du godt kan lide det lidt stærkt kan du køre vores røde pesto op med lidt chili-puré, efter behag. Server den i en skål på siden, sammen med resten af hummussen.
Andre forslag
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...