31/8/2019
|
Magasin 7 2019
Salat med figner og blå ost
Den salte, aromatiske blå ost, fignernes sødme og valnøddernes bitre modvægt giver et helt særligt modspil til Alsace-områdets spektakulære aromatiske vine. Nyd den klassiske kombination som frokost-salat, forret eller som et let aftenmåltid.
Ingredienser
- Blandet salat f.eks. rucola, endivie, feldsalat, hjertesalat
- 100 g Løgismose blå ost
- 4 friske figner
- 50 g valnødder
- Pæreeddike
- Valnøddeolie
Sådan gør du
Step 1.
Bland salaterne og marinér dem i valnøddeolie og pæreeddike samt salt og peber. Skær fignerne i kvarte.
Step 2.
Anret salaten i en skål med valnødder og figner og vend salaten godt rundt. Bræk den blå ost i stykker udover.
Step 3.
Servér med godt surdejsbrød eller ristet rugbrød.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...Lammekam
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...