31/8/2021
|
Magasin 7 2021
Svampetoast med røget andebryst
Det er svært at komme udenom en svampetoast, når kurven er fyldt med svampe. Vores kok, Magnus, topper serveringen med tørret andebryst, og det må siges at kunne noget. Undlad at spare på de bitre salater, som er vigtige for modspillet til de røgede og fede smage.
Ingredienser
- 350 g blandede svampe
- 2 skiver daggammelt surdejsbrød
- 6 skiver røget andebryst
- Bitre salater (f.eks. radicchio eller frisée-salat)
- 1 håndfuld bredbladet persille ,finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk Løgismose smør
- Løgismose Salsa Verde
Sådan gør du
Step 1.
Rens og halvér svampene og steg dem i olivenolie ca. 5 minutter ved middelvarme, sammen med 2 knuste fed hvidløg.
Step 2.
Drys olie på brødet, og grill, rist eller steg det sprødt. Vask og klargør salaterne imens.
Step 3.
Tilsæt smør samt hakket bredbladet persille til svampene, og vend det hele sammen, indtil smørret er smeltet.
Step 4.
Anret svampe-blandingen og rigelig radicchio eller frisée-salat på brødet. Fordel skiver af røget andebryst, og top til sidst med Salsa Verde.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...