18/7/2024
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især den klassiske cheeseburger. Her får du en opskrift, der adskiller sig markant fra den, du kender fra den gyldne måge. I denne luksusversion smøres briochebollen nemlig med cremet trøffelmayo – og tilfører de klassiske burgerelementer en dyb og umamirig smag.
Ingredienser
- 4 stk burgerboller
- 600 g oksekød 12-18 %
- 4 skiver cheddar ost
- 8 blade salat f.eks. iceberg, hjertesalat eller salathoved
- 1 glas Løgismose syltede drueagurker
- 1 stk rødløg
- 1 bøtte Løgismose trøffelmayo
Sådan gør du
Step 1
Form hakkekød til fire bøffer.
Step 2
Vask salat og pluk blade lidt større end bollen.
Step 3
Skær rødløg i tykke skiver.
Step 4
Steg bøfferne på en pande eller grill ved mellemhøj varme et par minutter på hver side. Vend bøffen til sidst og læg osten på den varme side.
Step 5
Halver og rist eller steg burgerbollerne på indersiden og smør med et gavmildt lag trøffelmayo.
Step 6
Læg et salatblad og et par skiver rødløg på bunden, bøffen ovenpå og så en god portion syltede agurker.
Step 7
Læg låg på og servér med sprøde pommes fritter og resten af mayo som dip.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Anellini alla Pecorara
Traditionel, vegetarisk pastaret fra Abruzzo.
Anellini er den fingerringelignende pastatyp...