KOKKETIPS
Simremad
De kolde måneder er oplagte til simremad. Retterne er ofte billige at lave, samtidig med at de indeholder stor og dyb smag. Braiserede retter med kød er også nemme at gå til, da de ofte kan sættes over om morgenen, inden I tager på arbejde eller skovtur og er klar, når I er hjemme. Nemt og velsmagende.
Tidligere Gastronomisk Udviklingschef, David Johansen
1. februar 2018
Magasin nr. 1 2018
TRE TIPS TIL SIMREMAD
1. Brug ureelle udskæringer af kød og grove grøntsager. Råvarerne skal tåle og have behov for lang tilberedning.
2. Vær aldrig bange for at tilsætte smagsgivere i retten. Denne type mad kan tåle kraftig krydring.
3. Leg med tilbehøret. Tænk med fordel i friskt, syrligt og sprødt tilbehør, da selve retten ofte er tung. Relish, chutney, syltet grønt eller tapenader kan løfte simreretterne til helt nye højder
Lad maden simre sig fuld af smag