18/10/2022 | Løgismose i Netto
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og føles som et gastronomisk kram. Vores kok Christian har lavet sin udgave af det populære brød, hvor der ikke er sparet på noget. Løgismose surdejsbaguette og smør gør hele forskellen – smag selv.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose surdejsbaguette
- 100 g Løgismose smør
- 2 fed hvidløg
- 1 lille bundt persille
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 50 g parmesan
- groft salt
Sådan gør du
Step 1. Tag smørret ud af køleskabet 1 time før brug.
Step 2. Tænd ovnen på 240 °C grill-funktion.
Step 3. Hak persillen og riv hvidløg fint. Vend persille og hvidløg med det bløde smør sammen med paprika, hvidløgspulver og en knivspids salt.
Step 4. Flæk surdejsbaguetten på midten og fordel kryddersmørret jævnt på brødet. Riv parmesan over det smørsmurte brød, og sæt brødene i ovnen på en bageplade. Bag til osten er smeltet og har taget lidt farve.
Step 5. Servér som en del af en fyldig snack-kurv, til antipasti eller som tilbehør til suppe.
Andre forslag
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...