18/10/2022
|
Løgismose i Netto
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og føles som et gastronomisk kram. Vores kok Christian har lavet sin udgave af det populære brød, hvor der ikke er sparet på noget. Løgismose surdejsbaguette og smør gør hele forskellen – smag selv.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose surdejsbaguette
- 100 g Løgismose smør
- 2 fed hvidløg
- 1 lille bundt persille
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 50 g parmesan
- groft salt
Sådan gør du
Step 1. Tag smørret ud af køleskabet 1 time før brug.
Step 2. Tænd ovnen på 240 °C grill-funktion.
Step 3. Hak persillen og riv hvidløg fint. Vend persille og hvidløg med det bløde smør sammen med paprika, hvidløgspulver og en knivspids salt.
Step 4. Flæk surdejsbaguetten på midten og fordel kryddersmørret jævnt på brødet. Riv parmesan over det smørsmurte brød, og sæt brødene i ovnen på en bageplade. Bag til osten er smeltet og har taget lidt farve.
Step 5. Servér som en del af en fyldig snack-kurv, til antipasti eller som tilbehør til suppe.
Andre forslag
Bøfsandwich med brun sovs
En klassiker fra de danske pølsevogne og grillbarer – bøfsandwichen.
...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Bøf bearnaise
Entrecôte, klassisk bearnaisesauce, haricots verts og sprøde pommes frites er klassisk café...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...