18/10/2022 | Løgismose i Netto
Det ultimative hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød er for mange indbegrebet af comfort food – hyggemad der bare smager, giver tryghed og føles som et gastronomisk kram. Vores kok Christian har lavet sin udgave af det populære brød, hvor der ikke er sparet på noget. Løgismose surdejsbaguette og smør gør hele forskellen – smag selv.
Ingredienser
- 1 stk Løgismose surdejsbaguette
- 100 g Løgismose smør
- 2 fed hvidløg
- 1 lille bundt persille
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 50 g parmesan
- groft salt
Sådan gør du
Step 1. Tag smørret ud af køleskabet 1 time før brug.
Step 2. Tænd ovnen på 240 °C grill-funktion.
Step 3. Hak persillen og riv hvidløg fint. Vend persille og hvidløg med det bløde smør sammen med paprika, hvidløgspulver og en knivspids salt.
Step 4. Flæk surdejsbaguetten på midten og fordel kryddersmørret jævnt på brødet. Riv parmesan over det smørsmurte brød, og sæt brødene i ovnen på en bageplade. Bag til osten er smeltet og har taget lidt farve.
Step 5. Servér som en del af en fyldig snack-kurv, til antipasti eller som tilbehør til suppe.
Andre forslag
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Spaghetti alla chitarra con crema di zucca
Spaghetti alla chitarra oprinder fra den bjergrige region Abruzzo i Italien. Den kvadratisk...
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Confit de canard med rosenkål og pastinakker
Et julet måltid med smag, saft, kraft og mørh...
Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...