1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Friteret Camembert med Løgismose solbær marmelade
Ingredienser
- 1 stk Camembert , af god kvalitet og ikke for moden
- 2 æg
- Panko rasp
- Løgismose hvedemel
- 1 liter smagsneutral olie
- Løgismose solbær marmelade
Sådan gør du
Step 1
Del Camembert i 6 stykker og panér den først i hvedemel, dernæst i sammenpiskede æg og til sidst i panko-rasp. Sæt de panerede ostestykker i fryseren ca. 30 min., inden de friteres.
Step 2
Fritér ostestykkerne i neutral olie ved 180 °C til de er gyldne og sprød og flydende indeni. Servér med Løgismose solbær syltetøj.
Andre forslag
Klassisk paella
En sommerlig paella, som bygger på klassiske spanske tilberedningsmetoder, men som tilføjes et no...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Grillet multe
Multen lever sydpå om vinteren, men svømmer op til os i maj og bliver her til august.
Har ...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...