Hjemmelavet koldskål
Smagen af sommer.
Ingredienser
- 200 g æggeblommer (ca. 8-10 æg)
- 125 g sukker
- 4 dl Løgismose kærnemælk
- 3½ dl tykmælk
- ½ dl limejuice , efter smag
- 1 stk vaniljestang af den bedste kvalitet du kan finde
Sådan gør du
Step 1
Sukker og æggeblommer røres sammen.
Step 2
Bland 1,5-2 dl kærnemælk og kornene fra vaniljestængerne sammen og sigt det ned i æggeblommerne.
Step 3
Resten af kærnemælken og tykmælken røres i og til sidst tilsættes limejuice efter smag.
Step 4
Servér med kammerjunkere, og eventuelt friske bær når sæsonen tillader det.
Tip
Skyd genvej – find Løgismose mormorkoldskål i Netto.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...