20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Kødboller i tomatsauce
Ingredienser
- Kødboller
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 løg finthakket
- 1 æg
- 1 spsk citron
- 30 g persille
- 3 spsk rasp
- 3 spsk parmesanost
- 2 tsk salt
- Andet
- 400 g rå kødboller
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 frisk mozzarella
- 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du
Step 1. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og lad farsen trække en halv time før den rulles til kødboller.
Step 2. Placér kødboller i et ildfast fad og brun dem i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min. Skru ned til 200 °C, tilsæt Løgismose Pastasauce og læg stykker af mozzarella på toppen.
Step 3. Bag retten i ca. 15 min til kødbollerne er gennembagte, saucen er varm og osten gratineret.
Step 4. Anret med frisk basilikum, og servér enten med pasta eller kartofler stegt sprøde i olivenolie.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...