1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Løgismose karrysild med smilende æg og brøndkarse
En simpel klassiker, hvor magien ligger i detaljen. Nemlig det perfekt kogte æg fra frilandshøns med en smuk gul blomme og en god sild.
Vi anbefaler vores gammeldags modnede sild. De er fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter og skåret i bidder, så de er lige til at lægge på et godt stykke rugbrød, pynte og servere til påskefrokosten eller julefrokosten.
Ingredienser
- 1 glas Løgismose karrymarinerede sild
- 4 æg
- 1 løg
- Brøndkarse
- Rugbrød
- Krydderfedt (Find krydderfedt fra Als i butikken på Nordre Toldbod)
Sådan gør du
Step 1
Kog æggene i 5½ min. Køl dem efterfølgende ned, pil og skær i halve.
Step 2
Pil og skær løg i ringe.
Step 3
Anret i følgende rækkefølgende: rugbrød, fedt, sild, løg, æg og brøndkarse. Nyd med kølig øl og lidt god snaps.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...