13/11/2022
|
Løgismose i Netto
Melanzana alla parmigiana
Lag af stegt aubergine, tomatsauce, mozzarella og parmesan naturligvis. Parmigiano de Mellanzane er en syditaliensk klassiker, hvor få råvarer i samspil med Løgismose pastasauce leder tankerne hen på solmodne tomater og sydens sol i hjemmekøkkenet. Buon appetito.
Ingredienser
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 3 auberginer
- 1 kugle frisk mozzarella
- Revet parmesan efter smag
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Løgismose olivenolie til stegning
- Salt
- Brød
Sådan gør du
Step 1.
Skær auberginer på langs i ca. 1 cm tykkelse, og drys dem let med salt. Lad dem trække i ca. 1 time, så væsken kan drænes af.
Step 2.
Steg auberginerne på en pande, til de er gyldne.
Step 3.
Læg skiftevis lag af aubergine, tomatsauce, basilikum og mozzarella i et ildfastfad. Afslut med tomatsauce, frisk basilikum, mozzarella og revet parmesan.
Step 4.
Bag i ovn ved 200 °C til retten er gennemvarm og gylden på toppen. Lad retten trække minimum 15 min. før servering. Retten kan sagtens stå på køl til dagen efter, det bliver smagen kun bedre af.
Andre forslag
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...