1/4/2019
|
Magasin 3 2019
Østers med garniture
Østers med garniture med peberrodsfløde og agurk. Østers kan og bør spises i hele sæsonen, som strækker sig fra efterår til tidligt forår alt efter art. Denne opskrift med dobbeltfløde og peberrod er den perfekte snackmundfuld, som bør nydes med kølig Champagne i forårssolen. Køb dine friske østers i vores gourmetsupermarkeder eller hos fiskehandleren.
Ingredienser
- 10 stk østers
- ¼ stk agurk
- 1 lille bundt purløg
- 2 dl dobbeltfløde 47-50% , evt. normal piskefløde
- Friskrevet peberrod
Sådan gør du
Step 1. Skær agurken i små tern eller tynde stave, brug gerne mest muligt med grønt på og undgå den våde midte. Snit purløg fint.
Step 2. Åbn dine østers.
Step 3. Kom en ½ tsk. fløde på hver østers. Drys purløg og agurketern over østersene. Riv lidt peberrod over hver østers til slut – servér gerne på is.
Tip
Find friske østers i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod
Tip
Der er ingen regel for, hvor lang tid før servering, du må åbne østers, så længe de blot er på køl. Smagen vil dog aftage eller tage smag af køleskab over tid.
Andre forslag
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avokadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...