Passionsfrugtsirup
Brug passionsfrugtsiruppen i kager, drinks eller på dit yndlingssurmælksprodukt om morgenen.
Ingredienser
- 85 g hvidvin
- 55 g hvidvin
- 25 g glukose
- 200 g passionsfrugtsaft (ca. 12 passionsfrugter)
- 450 g sukker
- 1 stk stor vaniljestang
Sådan gør du
Step 1.
Kog de 85 g hvidvin ind til det halve.
Step 2.
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt både vaniljekorn og -stang til den reducerede hvidvin, sammen med glukose, passionsfrugtsaft og sukker og bring det hele i kog.
Step 3.
Når siruppen er kogt ind til 1/3 tilsættes de resterende 55 gram hvidvin. Siruppen sigtes og hældes på en skoldet flaske.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Hjemmelavet kvædekompot
Har du nogensinde spekuleret på, hvad den store citrongule frugt er, som ligner en forvokse...
Løgismoses bedste snobrød
Varmen fra bålet, duften er røg, røde kinder fra den friske luft og så et dampende friskbagt snob...
Tomat carpaccio
Klassisk italiensk Carpaccio består oprindeligt af...