20/10/2022 | Løgismose i Netto
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse god olivenolie. Smagen af Italien og en familiefavorit, det temmelig sikkert spreder madglæde. Buon appetito.
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 håndfuld basilikum
- Løgismose olivenolie
- Parmesan
Sådan gør du
Step 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce i en gryde.
Step 3. Vend pastaen med pastasauce, når pastaen er kogt al dente.
Step 4. Anret på et flot, stort fad, hæld olivenolie på, pynt med frisk basilikum og riv parmesan over.
Andre forslag
Trøffelburger
At sætte tænderne i en saftig burger er en fornøjelse for smagsløgene, som vi alle kender – især ...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Tatar med trøffelmayo
Tatar af okseinderlår holdt enkel med kørvel, skalotteløg, store kapersbær og Løgismose trøffelma...
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Kalvefilet med røget hollandaise, ærter & nye gulerødder
Nyhøstede, friskbælgede ærte...