20/10/2022 | Løgismose i Netto
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse god olivenolie. Smagen af Italien og en familiefavorit, det temmelig sikkert spreder madglæde. Buon appetito.
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 håndfuld basilikum
- Løgismose olivenolie
- Parmesan
Sådan gør du
Step 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce i en gryde.
Step 3. Vend pastaen med pastasauce, når pastaen er kogt al dente.
Step 4. Anret på et flot, stort fad, hæld olivenolie på, pynt med frisk basilikum og riv parmesan over.
Andre forslag
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...