20/10/2022
|
Løgismose i Netto
Pasta penne med sugo All'Arrabbiata
Sugo all'arrabbiata er en klassisk italiensk sauce baseret på solmodne tomater, hvidløg og en masse god olivenolie. Smagen af Italien og en familiefavorit, det temmelig sikkert spreder madglæde. Buon appetito.
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 bæger Løgismose Pastasauce
- 1 håndfuld basilikum
- Løgismose olivenolie
- Parmesan
Sådan gør du
Step 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Step 2. Varm Løgismose Pastasauce i en gryde.
Step 3. Vend pastaen med pastasauce, når pastaen er kogt al dente.
Step 4. Anret på et flot, stort fad, hæld olivenolie på, pynt med frisk basilikum og riv parmesan over.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Lammekam
En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...