Ravioli med salviesmør og tomatsalat
Ingredienser
- 500 g Ravioli af den bedste kvalitet du kan finde
- 50 g salvieblade snittet i tynde strimler
- 100 g Løgismose smør
- 400 g tomater i blandet farver og form
- 2 kugler mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ dl Løgismose olivenolie
- Salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
Step 1
En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog.
Step 2
Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.
Step 3
Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler.
Step 4
I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen.
Step 5
Kog raviolierne efter anvisningen på pakken.
Step 6
Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden.
Tip
I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...Salat med mormordressing på rygeost
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Pasta med kaninragout – Fettuccine al coniglio
Kaninragout spises især på centralitalienske kanter, hvor det lyse kaninkød – og gerne hjerte og ...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...