1/9/2022
|
Magasin 5 2022
Syltede rødbeder
Ingredienser
- 1 kg rødbeder
- 1 stk peberrod skrællet
- Syltelage
- ½ l lagereddike
- ¼ l æbleeddike
- 450 g sukker
- 2 spsk korianderfrø
- 2 stk stjerneanis
- 1 tsk tørret chili
- 1 spsk sennepsfrø
- 1 spsk sorte peberkorn
- 6 stk laurbærblade
- Atamon til konservering
Sådan gør du
Step 1.
Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde og kog syltelagen sammen.
Step 2.
Kog rødbederne i saltet vand i 30-45 min. alt efter størrelse.
Step 3.
Pil skrællen af rødbederne i en balje med koldt vand.
Step 4.
Kog syltelagen op, tilsæt atamon, og køl derefter lagen ned.
Step 5.
Skær rødbederne i ønskede skiver og hæld dem på skoldede glas.
Step 6.
Hæld den kolde syltelage over rødbederne, og sæt låg på glasset.
Step 7.
Opbevar mørkt og køligt i minimum 1 uge inden nydelse.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...