Æble-svesketilbehør til andesteg
Ingredienser
- Æble-sveske tilbehør til andested
- 4 stk æbler skrællet og skåret i 1/8 både
- 16 Økologiske Agen svesker
- Lidt andefedt
- Salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær sveskerne i halve.
Steg æblerne i andefedt ved middel varme til de er gyldne, men stadig har bid.
Vend æblerne med sveskerne og smag til med lidt salt.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...Lammekam
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...