1/11/2021
|
Magasin 9 2021
Anderillette med syltede drueagurker, sennep og grillet brød
Hjemmelavet rillette er slet ikke så svært – særligt ikke hvis du har anderester fra den store julemiddag eller Mortensaften – og så smager det bare vanedannende godt.
Nyd anderilletten sammen med syltede drueagurker og grov sennep som en lille julesnack eller på det store julefrokostbord.
Ingredienser
- 2 stk Løgismose confiterede andelår
- 1 dl Løgismose andefedt
- 2 skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- 4 stilke timian
- Salt og peber
- Løgismose drueagurker
- Sennep
- Landbrød
Sådan gør du
Step 1
Smelt andefedt i en gryde og tilsæt groftskåret skalotteløg, skiver af hvidløg og finthakket timian. Lad det hele sautere i fedtet, til løgene er helt møre.
Step 2
Pluk andelårene og varm det godt igennem i gryden.
Step 3
Smag til med rigeligt salt og peber, kom rilletten i en skål og lad den køle helt af før servering.
Step 4
Servér med syltede sager og grillet brød.
Step 5
Dækkes rilletten med det resterende andefedt kan den holde sig 2-3 i køleskabet.
Andre forslag
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Kold majssuppe
En frisk, kold og raffineret majssuppe klar på kun få minutter, med en sødlig smag af majs samt f...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...