30/6/2019
|
Magasin 6 2019
Dronningesyltetøj
Syltetøj med svenske aner. Perfekt til pandekager, snobrød og nybagte teboller med smør.
Ingredienser
- 700 g blåbær
- 500 g hindbær
- 750 g sukker
- 15 g citronsaft
Sådan gør du
Step 1.
Kog alle ingredienserne op i en kasserolle og lad det småkoge ved svag varme i ca. 25 minutter. Du kan tjekke syltetøjets konsistens, ved at lave en prøve på en ske og lægge den i køleskabet til den er kold.
Step 2.
Tag syltetøjet af blusset og tilføj 1 tsk. atamon, så det kan holde sig på køl. Fyld syltetøjet i et sylteglas eller eller en anden tætlukket beholder.
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...